instalare reparatii interfon video-interfon noutati interfon video-interfon Produse yale electromagnetice electrobolt bolt Yli
Reparatii interfoane, videointerfoane Solicita acum interfon videointerfon Preturi interfoane, video interfon
Acces Control - Despre Noi
 
Acces Control este o firma ce instaleaza sisteme electronice de securitate (interfoane,sisteme de supraveghere, sisteme de avertizare la efractie, sisteme de control acces si pontaj electronic.)

Acces Control este o firma romaneasca infiintata in anul 1998 remarcata prin ingeniozitate si profesionalism gasind solutii pentru nevoile oricarui beneficiar (montarea sistemelor de interfonie la usile de serviciu ale hotelurilor prin centralele telefonice existente).

Acces Control este singura firma care a gasit solutii si a instalat un sistem de interfonie cu posibilitatea intercomunicarii a douazeci de perechi de apartamente simultan intre scari diferite ale aceluiasi imobil existand si perspectiva furnizarii unor servicii de telefonie nationala.
 
 
Interfon Acces Control
Sisteme Electronice Acces Control
Interfon

Stiri Acces Control

Interfonul virtual modul START


Interfonul Virtual este un concept initiat, dezvoltat si promovat de S.C. Acces Control srl.


  Cu toții remarcam evoluția ascendenta a comunicațiilor mobile, devenind accesibile  in randul tuturor categoriilor sociale și a majoritații categoriilor de vărsta, in special in mediul urban. Telefonia mobila ne este la indemana, iar cu ajutorul nostru putem inlocui orice sistem de interfonie clasica, cu o tehnologie moderna mai fiabila, sigura si mereu de actualitate. Orice tastatura de interfon de la intrarea oricarui imobil, cat si receptoarele aferente din apartamente, pot fi inlocuite cu telefoanele mobile personale.


Studiu de caz - Proprietar  


Vii din oras intorcandu-te acasa, iar usa de la imobilul unde locuiesti este inchisa cu un sistem electromagnetic. Cand ai ajuns relativ, aproape de usa inchisa scoti telefonul si efectuezi un apel catre numarul oferit de noi pentru comanda yalei, sistemul va verifica numarul telefonului dumneavoastra, comparandu-l cu cele existente in baza de date a proprietarilor, respinge apelul fara a fi taxat, iar in maxim 6 secunde de la apel, usa va fi deblocata. Pentru o utilizare facila, numarul va fi inregistrat in agenda telefonului cu numele Acces si i se va putea atribui o tasta rapida, sau in cazul telefoanelor Smart, numarul poate fi evidentiat in pagina principala.


Studiu de caz - Musafir                                                                                                                                                          


Mergi in vizita si gasesti usa inchisa. Exista o tastatura de interfon, insa aceasta nu functioneaza sau nu exista nimic instalat care sa semene cu un interfon, singura optiune disponibila este sa folosesti telefonul mobil pentru a suna gazda. Nu stii ce numar are gazda? Inseamna ca nu ai fost invitat, nu ai avut o comunicare prealabila cu ea, sau nu o cunosti suficient de mult incat sa-i stii numarul. Daca ai numarul in agenda telefonului, inseamna ca trebuie sa suni pentru a-i atrage atentia gazdei ca sunteti la usa imobilului. Gazda raspunde , te pune in asteptare si efectueaza un apel catre numarul ACCES, dispozitivul care comanda yala recunoaaste numarul, il respinge si efectueaza comanda de deschidere usa. Gazda anuleaza punerea in asteptare pentru a comunica musafirului ca ajunge in 10 minute de la cumparaturi si pentru ca afara este o vreme nefavorabila, invita musafirul sa astepte in holul blocului.


Avantaje: 1. Fiabilitate sporita datorita folosirii infrastructurii telefoniei mobile, fata de cablarea interfoanelor clasice, de multe ori indoielnica din interiorul imobililor.                                                                                                                                                

 2. Confidentialitate protejata de numarul personal al telefonului mobil. Nu putine sunt cazurile cand suntem deranjati la interfon de persoane care nu au nici o legatura cu noi, avand intentia de patrundere in imobil in scopuri cel putin dubioase.                            

 3. Mobilitate net superioara interfoanelor clasice, oferind libertatea de a da comanda de deschidere usa de oriunde ne-am afla. De multe ori cand asteptam curieratul rapid, salvarea sau un alt prestator de servicii, suntem nevoiti sa asteptam in casa pana cand acestia sosesc in fata usii atunci cand folosim un interfon clasic.                                                                              Cand avem nevoie de mici cumparaturi in zona, mobilitatea Interfonului virtual iti ofera acest privilegiu sa fii anuntat de prezenta unui musafir chiar daca nu esti acasa.                                                                                                            Scopul interfonului este acela de a avea un acces controlat in imobil, fapt relativ in cazul interfoanelor clasice.                           In cazul Interfonului virtual , nu ne suna decat persoanele carora le-am dat numarul nostru de telefon, chiar si in acest caz, daca nu dorim vizita unor persoane din agenda noastra telefonica, putem deturna realitatea spunandu-le ca suntem in deplasare, fara a desconspira prezenta de acasa.                                                                                                           Sunt interfoane clasice carora le poti schimba numarul de apel in apartamente din doua sau trei cifre pentru asigurarea unui oarecare secret al numarului real de apartament , insa in telefonia mobila avem grupe de 9 cifre diferite.

 4. Securitate sporita fata de sistemele electromagnetice clasice de inchidere usa cu cheie sau cartela, prin inlocuirea cu sisteme de inchidere electromagnetica cu bolt sau electromagneti ( fara chei sau cartele – deschidere exclusiva din telefon).            Cele mai vulnerabile yale electromagnetice pentru interfon sunt cele cu cheie cat si cele cu cartela , datorita posibilitatilor de pierdere, multiplicare, furt, cat si a posibilitatilor de vandalism a acestora.                                                                           La pierderea sau furtul unei cartele sau a unei chei in interfonia clasica, singura posibilitate de anulare este de a inlocui butucul si a face un nou set de chei la sistemele cu cheie, iar la cartele trebuiesc sterse toate cartelele si reinvatate cele ramase, procedura foarte greoaie si dificila in ambele cazuri, iar la una dintre marcile de pe piata care este si cea mai dominanta , acest lucru este posibil doar prin inlocuirea tuturor cartelelor.                                                                                                      Si mai grav este cand cineva da spre multiplicare cartele sau chei in vederea patrunderii neautorizate in imobil, sau in urma pierderii sau a unui furt, cheia sau cartela ajunge pe mana unui raufacator.


Interfonul virtual rezolva toate aceste incoveniente de securitate, astfel:


In cazul pierderii, furtului sau adaugarii unui telefon mobil, actualizarile se fac in maxim 15 minute de catre dispecerul nostru cu ajutorul unei interfete web, in urma anuntului exclusiv al administratiei imobilului in care locuiti, aceasta din urma autentificand situatia si persoana expusa.


Situatia multiplicarii numarului personal de telefon mobil pentru a utiliza in mod fraudulos Interfonul virtual, este daca nu imposibil, cel putin extrem de costisitor, insa acest aspect este depistat de catre serviciile de securitate ale retelelor de telefonie mobila si intra in competenta lor si a altor servicii ce tin de siguranta nationala.


Situatia vandalismului este extrem de diminuata sau nula fata de interfonia clasica, deoarece Interfonul prezentat este Virtual. Sistemul de comanda si control al deschiderii usa, este instalat in interiorul imobilului intr-un loc greu accesibil, prezinta baterie back-up pentru o functionalitate normala si in lipsa tensiunii de retea, senzori de alarma catre dispecerat si sau local la incercarea de a avea acces la dispozitiv. Senzori de alarma usa deschisa peste limita de timp normala catre dispecer si sau administratie sau o persoana desemnata de aceasta.


Facilitati : • Interfonul virtual poate functiona in paralel cu orice interfon clasic existent, mai mult sau mai putin operational, sau il poate inlocui total.

 • Sistemul poate comanda prin sms inca doua usi secundare cu inchidere electromagnetica. Ex: acces usa spate si acces usa subsol.

 •  Se pot inscrie sau sterge foarte usor numerele de telefon ale utilitatilor ce deservesc imobilul ( femeie de serviciu, posta, lift).

 • In cazul sistemelor de inchidere electromagnetice fail-safe, se poate comanda mentinerea usii deblocata pentru cat timp avem nevoie, in situatia in care se transporta mobilier, electrocasnice, materiale de constructii, etc.


  Servicii optionale asociate Interfonului Virtual: • Instalare sistem de inchidere electromagnetic fail-safe, incepand de la 400 lei/buc Instalare amortizor hidraulic usa, incepand cu 350 lei/buc

 • Serviciu de intertinere yala electromagnetica, amortizor, conexiuni comanda yala : 20 lei/luna/usa18 Oct 14

Interfonul cu dispecer, se recomanda asociatiilor de locatari care nu au portar, insa prefera sa aiba posibilitatea unui filtru a persoanelor care doresc sa intre in imobil printr-un intermediar si optiunea unui sistem de supraveghere.


Astfel Asociatia de locatari trebuie sa aiba un contract cu Romtelecom pentru un pachet de telefonie si internet, iar noi vom instala la intrarea in imobil un interfon si un sistem de supraveghere cu pana la 4 camere de supraveghere, existand 2 variante de servicii pentru interfonie: 1. apel exclusiv catre dispecerul nostru de la birou, intr-un interval orar de 8 sau 16 ore, stabilit de comun acord cu asociatia, iar restul diferentei de pana la 24 de ore, apelarea  in apartamente sa se faca in regim automat.

 2. apelarea se face in regim automat prin dispeceratul nostru.


 In prima varianta dispecerul interogheaza persoana care doreste sa comunice cu un apatament, o pune in asteptare si apeleaza mai departe locatarul apartamentului respectiv, informandu-l despre solicitarea curenta a apelantului. In continuare dispecerul, in functie de doleantele locatarului din imobil, va putea face urmatoarele actiuni: • pune in comunicare persoana de la interfon cu cea din apartament, acesta din urma avand posibilitatea de a da comanda din propriul sau telefon sa deschida usa de la interfon

 • dispecerul sa dea comanda de deschidere usa la solicitarea locatarului, fara sa mai puna in comunicare cele doua persoane

 • dispecerul sa informeze persoana care a initiat apelul de la interfon, despre indisponibilitatea locatarului


In cea de-a doua varianta, musafirul va apasa o tasta care v-a initia comunicarea cu serverul nostru de comunicatii, urmat de numarul de apartament pe care-l doreste sa-l apeleze. Comunicarea se va realiza asemenea unui interfon clasic ,cu deosebirea ca va suna un telefon al unui locatar din apartamentul pentru care se initieaza apelul.


 20 Mar 13

Pentru limitarea accesului in spatiile birourilor cu usi de sticla, se pot monta suporti pentru electrobolturi, iar daca se doreste instalarea unui sistem de control acces la doua usi alaturate se poate folosi un singur cititor de inalta siguranta ,pentru comanda selectiva a fiecarei usi.


Cititorul de proximitate poate folosi accesul cu card, sau card asociat cu cate un cod individual, are o structura robusta metalica, butoanele sunt de asemeni metalice inscriptionate in relief, este iluminata pe fond albastru in totalitate si dispune de semnale acustice si luminoase pentru confirmarea actiunilor.


Daca se foloseste comanda de deschidere pentru doaua usi, din programare se poate asocia fiecarui utilizator accesul la una dintre usi sau la ambele simultan.


la caderea tensiunii de retea, electrobolturile raman pe pozitia deschis ( este important ca in situatia unor alarme de incendiu sau cataclisme naturale, cand se intrerupe automat tensiunea de retea, usile sa fie pe liber ), insa daca situatia impune ca usile sa ramana inchise in cazul caderilor de tensiune accidentale, se pot monta surse de tensiune neintreruptibila, ce pot asigura o autonomie de cel putin o ora.


In cazul electrobolturilor si a electromagnetilor, consumul de energie este mai scazut cu cat accesul pe usa este mai intens.27 Feb 11