instalare reparatii interfon video-interfon noutati interfon video-interfon Produse yale electromagnetice electrobolt bolt Yli
Reparatii interfoane, videointerfoane Solicita acum interfon videointerfon Preturi interfoane, video interfon
Stiri Acces Control
Solutii de control acces pentru birouri cu usi de sticla
27 Feb 11Pentru limitarea accesului in spatiile birourilor cu usi de sticla, se pot monta suporti pentru electrobolturi, iar daca se doreste instalarea unui sistem de control acces la doua usi alaturate se poate folosi un singur cititor de inalta siguranta ,pentru comanda selectiva a fiecarei usi.


Cititorul de proximitate poate folosi accesul cu card, sau card asociat cu cate un cod individual, are o structura robusta metalica, butoanele sunt de asemeni metalice inscriptionate in relief, este iluminata pe fond albastru in totalitate si dispune de semnale acustice si luminoase pentru confirmarea actiunilor.


Daca se foloseste comanda de deschidere pentru doaua usi, din programare se poate asocia fiecarui utilizator accesul la una dintre usi sau la ambele simultan.


la caderea tensiunii de retea, electrobolturile raman pe pozitia deschis ( este important ca in situatia unor alarme de incendiu sau cataclisme naturale, cand se intrerupe automat tensiunea de retea, usile sa fie pe liber ), insa daca situatia impune ca usile sa ramana inchise in cazul caderilor de tensiune accidentale, se pot monta surse de tensiune neintreruptibila, ce pot asigura o autonomie de cel putin o ora.


In cazul electrobolturilor si a electromagnetilor, consumul de energie este mai scazut cu cat accesul pe usa este mai intens.

Inapoi